sjung om studentens lyckliga dar...

Idag var det dags för min systeryster att ta studenten, äntilgen är hon klar med allt slit i skolan.
Min syster var snäppet smartare än jag i val av program, jag gick estet och blev ingenting när jag var klar, Nea
valde OP och är nu färdig undersköterska och kan direkt ge dig ut i arbetslivet!
välkommen till 5 veckors semester per år, utslitna axlar, bittra 40-talister som vägrar gå i pension,stress och dåliga löner!

Det är fantastiskt kul att vara vuxen!


jag är så stolt över henne! <3



Nu har jag förskottsröstat. så nu kan jag tänka på annat i helgen.


Grattis cicci! <3

Jag och Malin har haft kalas för cicci som fyller år idag, problemet är att cicci är i australien och kommer inte hem förens midsommar, men eftersom vi tar varje chans vi får att gå på fest så tog vi tillfället i akt!

Det här är för dig cicci! vi saknar dig!








måndagsbarn

Då var det måndag igen.
helgen har varit fullspäckad av galej! I fredags så var det säsongsavslutning på rocket room, det var så kul så jag var inte hemma förens kl fyra på morgonen, efter två och en halv timmes sömn bar det av till västberga för att stå och klippa på depalma-träffen, elva klippningar senare så kom jag äntligen hem till alvik. Där tog jag mig några välförtjänta timmars sömn innan jag slängde mig på tuben till universitetet för att möta upp malin, beck, danni och claes. Vi begav oss till popdakar för att dansa och dricka öl i sommarnatten, jag har glömt hur snygga popkillar är, jag är så invand med välkammade frisyrer och uppvikta otvättade jeans. Men jag insåg att min kärlek för snedluggar, svarta stuprörsjeans och slitna tygskor är långt ifrån över! Synd bara att indiekulturen är lite smådryg och inte så öppna mot andra.
I söndgas vaknade jag nästan helt utvilad och på ganska bra humör. ringde upp malin och bestämde att vi skulle grilla.
jag skickade glatt ut sms till alla jag kände och meddelade att det var rålis kl 19 som gällde. 
dock var responsen inte lika entusiatisk som jag, men jag och malin avnjöt en fantastisk middag i solen.. thorsten och reine kom över och käkade lite korv och Niklas och fredrik gjorde oss sällskap nån timme. mycket trevligt!

I morse så vaknade vi och ville inte gå upp. 
Malin svor och tappade i princip allt hon höll i, nu har hon precis smällt en ballong i ansiktet så ena ögat bara rinner och hon svär över att allting är emot henne, jag klandrar henne inte!