borta bra hemma värst?

det har varit en helt meningslös dag.
jag är fortfarande hemma för att kyrera mig, men fan vad trisst det är.
dagen började med skilda värdar, en dålig ovana som jag börjart med på morgonen.
den är mycket sämre än vad jag minns den, alla har mycket mer sex än vad jag kom ihåg och skådespeleriet är långt ifrån på topp. Men likväl är jag fast, jag måste ha min dagliga dos intriger eftersom mitt eget liv sakta men säkert börjar rulla på rutin. det ska bli skönt att åka på festival och bli av med lite vuxenpoäng.
efter det han jag med ett snabbt samtal från min working class hero malin. sen var jag ensam igen.
jag lallar runt på alla communitys jag kunde komma på att jag kan vara medlem i. det var roande i ca 30 min.
sen blev det familyguy såg några fantastiska avsnitt innan jag somnade. vaknade at att dom ringde från jobbet och frågade om jag skulle komma i morgon, självklart sa jag som kommer klättra på väggarna om jag måste vara hemma en dag till. men det resulterade i att jag får börja tidigare och sluta senare för att hinna med kunder som var tvungna att avbokas idag. det värsta var inte det utan tanken slog mig "hur ska jag då hinna till systemet" fick en lätt klump i magen tills jag insåg att systemet öppnar vid tio. I morgon är det sesångsavslutning på rocket room, det betyder att jag komme bli jätte full och skämma ut mig inför 60-70% av alla ina kunder.
en posetiv sak är jag jag lyckats fixa biljetter till mig och thorsten till peace & love utan att behöva betala en förmögenhet!
ibland blir jag nästan stolt över mig själv.

sjuk.

jag hatar att vara sjuk, det finns inte mycket som får mig lika utråkad som att bara vara hemma och inte göra någonting. idag fick jag erkänna mig besegrad och gå hem från jobbet. inatt var det feberdrömmar och frossa.
när jag kom hem han jag se tre avsnitt familyguy innan jag somnade. det är nästan lika synd om mig nu som när en kar är förkyld, bara det att jag vet att jag inte kommer att dö och tvingar folk att mata mig för att jag är handligsförlamad
för att halsen gör ont.
smak och luktsinne är totalt bortblåst, skulle jag sätta på mig en ögonbindel skulle jag kunna käka vad som helst utan att märka vad det är.



jag hatar rubriker

jag fattar inte hur jag fortfarande kan vara bakis.
ioch för sig fattar jag inte hur jag kunde tycka att det var en bra ide att sitta och dricka whisky kl 8 på morgonen när man redan är cp full. jag fattar heller inte varför jag alltid ska prata så jävla mycket skit efter några öl?
berättar saker för folk som dom egentligen inte borde veta.. men man lär sig aldrig tydligen. varför har ingen lärt sig att man inte ska köra "jag har aldrig" på fester. för dom som minns vad man sagt har en hållhake på en efteråt.

den här veckan är jag uppbokad varje dag.
känns inte allt för pepp.
fredag blir det rocket room och förhoppningsvis parkfest på lördag.
det känns lite upplyftande iaf.

rapport

jag är verkligen dålig på att uppdatera min blogg.
jag är inte en av dom som skulle kunna käna pengar på allt meningslöst jag skriver.
sommaren kommer snart, peace & love biljetterna med camping är slut. typiskt mig att alltid vara ute försent.
jag är bitter.
men sommarnätterna är efterlängtade. vämen och den lilla frihet jag kommer få under semestern ska räcka hela vintern. jag funderar på att åka bort. nånstans där jag har varit förut, vandra på nya gator.
inte för att jag inte trivs som jag har det nu, jag stormtrivs med livet.. om man får säga så?
klart det fins saker jag kan klaga på, men palla jaghar bättre saker för mig.