här kommer solen!

Idag har jag varit ledig, jag har storstädat i lägenheten, varit påtvå timmars massage behandling på axelssons spa school. Jag gan tobias en behandling i julklapp och tänkte att det kan vara skönt att göra innan man åker iväg på semester. Sen käkade vi middag med bästa Malin och Cicci.

Min resfeber börjar göra sig påmind nu, jag har plockat fram nästan allt jag ska ha med mig, kollat passet minst tio gånger. Det är svårt att tänka sig när man gick och frös idag att på tosdag kommer jag få känna solen värma och solglasögonen ska invigas.

Jag ska bara ta mig igenom morgondagens arbetspass.
Vi var ju och jobbade på wheelsbåten i torsdags/fredags. Det var full fart från det vi gick ombord tills vi kom hem. Jag tänkte slänga upp lite bilder.





Sista klippningen avslutades vid 24.30, men vi höll humöret uppe!


En Morgontrött justin dag 2



Jag och bästa annika försökte se så pigga ut som det bara gick.




Det var alltför idag.
natti





Lördagsmys

Nu var det sådär länge sen jag skrev igen, Sitter just nu med blekning i håret för att få bort min groteska utväxt som jag gått och stört mig på ett tag nu. Vikten kryper sakta men säkert neråt. Igår var det -32 kg. jag kann säga att det käns som en seger! Jag har unnat mig lite nya kläder inför vietnam resan. nu är det bara 12 dagar kvar tills vi åker. Men det käns som att ju närmare vi kommer desto långsammare går dagarna.
Siter och drömmer mig bort på olika resesidor, tittar på bilder av dom städer vi ska åka till...

Förra helgen var det rocket room på debaser medis. Jag är sjukt dålig på att fota som vamligt men några bilder lyckades jag ta!


Maria och anna ställer upp på toalett posering <3



Jag och Tobias <3

Eftersom det var full fart med jobb och festligheter förra helgen så har jag betämt mig för att inte göa någonting nu när jag är ledig, bara ta det lungt och vila, nästa vecka åker vi iväg och jobbar på wheelskryssningen Tors-Fre. vilket antahligen kommer ta en hel del på krafterna. Iår blir det jag , Annika och Justin som åker. Får se om vi kommer tillbaka levande...

Nu står babe i köket och lagar lördagsmiddag, blir myskväll deluxe!
ha det fint!